Telefon unic inscriere: 0743 11 31 61 |contact@scoalaofelia.ro

Scoala Ofelia-Filiala Cluj

//Scoala Ofelia-Filiala Cluj
Scoala Ofelia-Filiala Cluj 2020-01-24T10:41:26+00:00

Scoala Ofelia-Filiala Cluj

Este o vorba, Clujul este Cluj, aici sunt cele mai multe facultati de stat si private din Ardeal, cele mai renumite clinici, Centrul Universitar al Clujului aduna peste 200.000 de studenti din toata tara. Am inceput activitatea Scolii Ofelia cu multi ani in urma la Cluj avand aici fosti colegi de facultate , profesori, directori de scoli sau antrenori de sport un exemplu fiind antrenorul lotului national de judo al Romaniei Florin Bercean.

Primul curs organizat la Cluj a fost cel de masaj, locatia fiind Liceul sportiv din municipiu.O perioada indelungata activitatea a fost la acest liceu. Cursantii predominanti au fost din randul sportivilor, studentilor de la facultatea de kinetoterapie si medicina. Trebuie amintita colaborarae cu Liceul de nevazatori din Cluj fiindca o parte din absolventi s-au indreptat catre meseria de Maseur si le multumim celor care ne-au cautat.

 Cursurile de masaj se desfasoara sub directa coordonare a prof. in recuperare medicala Petre Gradinaru. Cursul de Maseur Terapeut si specializarile de Kinetoterapie sunt cele mai cautate aici. Activitatea de formare profesionala s-a diversificat la Cluj oferind cursuri de Coafor / Frizerie
Locatia : Scoala Ofelia Cluj

Va asteptam cu drag la cursurile Scolii Ofelia unde experienta de peste 20 de ani face diferenta !

 Inscrieri si detalii la Tel: 0743113161

Motto ,, Scoala Ofelia locul unde te formezi ca profesionist,,

In prezent in cadrul filialei din Cluj se desfasoara urmatoarele cursuri:alegeti cursul care va intereseza si dati click:

Scoala Ofelia-Filiala Cluj

Inscrie-te la Curs !