Telefon unic inscriere: 0743 11 31 61 |contact@scoalaofelia.ro

Raluca Mihulet, Make-up Artist

//Raluca Mihulet, Make-up Artist

Raluca Mihulet, Make-up Artist

http://ralucamihulet.blogspot.ro/                                                                                                                                                                                                           https://scoalaofelia.ro/

Scoala Ofelia & Clinic careSeminar cosmetica

Am avut ocazia sa particip la un seminar despre produse Cliniccare si aparate dermocosmetice.

Seminarul a avut loc in Sibiu, la sediul Scolii Ofelia.                                                                                                                                                                             

Produsele Cliniccare au un continut ridicat de acid hialuronic, contin factori de crestere epidermali (EGF), vitamine si minerale esentiale pielii si tehnologia nano-incapsularii.
Gamele principale sunt: Gama EGF rejuvernare- Rejuvenare cu factori de creștere epidermali (EGF) – serum, esență, toner cu factori de creștere epidermali (EGF) și acid hialuronic nano-încapsulat – complex de ingrediente revoluționare pentru o piele tânără și radiantă; Gama EGF anti-inflamare – Anti-inflamare cu factori de creștere epidermali (EGF) – serum, esență, toner și mască cu factori de creștere epidermali (EGF) și acid hialuronic nano-încapsulat – complex de ingrediente revoluționare pentru tenuri iritabile sau predispuse la acnee; Gama antipigmentare – Anti-pigmentare cu factori de creștere epidermali (EGF) – serum, esență, toner și mască cu factori de creștere epidermali (EGF) și acid hialuronic nano-încapsulat – complex de ingrediente revoluționare pentru tenuri cu probleme de hiperpigmentație.
Am fost placut impresionata de prezentarea produselor si de calitatea lor. Si am facut si primul meu peeling chimic!!! Am avut putine emotii, deorece mi-a fost teama de reactia tenului clientei si imi imaginam ca o sa fie toata arsa si descuamata. Aceste peeling-uri sunt unele usoare, nu ca cele facute de medicii dermatologi. Deci, se pot realiza si in cadrul unui tratament cosmetic. Avantajele unui peeling chimic sunt: o regenerare a pielii, riduri mai putine si piele mai fina, prin aplicarea unei substante chimice care cauzeaza exfolierea si descuamarea pielii.
Un alt produs care mi-a atras atentia si pe care sper sa am ocazia sa il incerc cat mai curand este rola dermatologica. Dar o sa revin atunci cu mai multe amanunte.

cliniccare
By | 2014-06-02T11:03:06+00:00 mai 30th, 2014|Blog|Comentariile sunt închise pentru Raluca Mihulet, Make-up Artist