Telefon unic inscriere: 0743 11 31 61 |contact@scoalaofelia.ro

Scoala Ofelia-Filiala Sibiu

//Scoala Ofelia-Filiala Sibiu
Scoala Ofelia-Filiala Sibiu 2020-12-28T11:55:33+00:00

Scoala Ofelia Sibiu

Locul de nastere al Scolii Ofelia metaforic vorbind in anul 1995 din initiativa prof. Petre Gradinaru specialist in recuperare medicala – kinetoterapie, dupa o experienta profesionala in cadrul Spitalului de Recuperare neuromotorie infantila din Sibiu,
avand ca dascali pe regretatul medic ortoped chirurg Marius Panu un om de o deosebita valoare morala si profesionala, Monica  Oprean sefa sectie de neuro infantila. Aici s-a format ca specialist in recuperare medicala urmand si cursuri de perfectionare la Spitalul de copii din Munchen. 

Primele cursuride masaj s-au tinut ca locatie in cadrul clinicii Aeskulap. Erau primele cursuri de genul acesta incepute nu numai la Sibiu dar si in Transilvania la vremea respectiva. Multi ani  locatia Scolii Ofelia a fost la Sala Sporturilor Transilvania unde cursurile de masaj – recuperare medicala erau primordiale in paralel dezvoltandu-se si partea de estetica si remodelare corporala .
Azi putem spune ca Scoala Ofelia-Filiala Sibiu si Centru de Estetica din Sibiu sunt un nume reprezentativ oferind servicii de calitate atat in formarea profesionala cat si in cea a tratamentelor de estetica corporala si faciala.

Oferim activitate de formare profesionala pentru: Masaj Somatic, Terapeutic, Reflexoterapie si Optional Specializari  in Kinetoterapie, Cosmetica, Coafor, Frizerie, Manichiura Constructii Unghii Gel – Pedichiura, Make-up.

Director al Scolii Ofelia dl. Prof. Petre Gradinaru

Va asteptam cu drag la cursurile Scolii Ofelia unde experienta face diferenta !

 Inscrieri si detalii la Tel: 0743113161

Motto ,, Scoala Ofelia locul unde te formezi ca profesionist,,

La Sibiu se fac inscrieri pentru urmatoarele cursuri: alegeti cursul care va intereseaza si dati click:

 

Inscrie-te la Curs !