Telefon unic inscriere: 0743 11 31 61 |contact@scoalaofelia.ro

Despre Noi

/Despre Noi
Despre Noi 2020-03-29T12:13:08+00:00

Despre Noi

  • Grupul de firme Ofelia este format din Centrul de Formare Profesionala Ofelia, si Academia de Cursuri Prof.Petre Gradinaru,   www.scoalaofelia.ro  care ofera programe de scolarizare pe diverse meserii conform COR ( Catalogul Ocupatiilor din Romania)
  • Lectorii care participa la programele de scolarizare sunt formatori  cu vasta experienta in domeniu.
  • Scolarizam pe programe scurte intensive de la cateva zile la o luna sau pe programe mai lungi care pot ajunge la 3 luni.
  • Certificatele finale fie de Absolvire sau de Specializare sunt cu recunoastere nationala
  • Scoala Transilvaneana Ofelia cu sediul central la Sibiu, cu o experienta din anul 1996 in formare profesionala .
  • Suntem o echipa de profesionisti condusa de profesorul Petre Gradinaru, specialist in recuperare medicala, kinetoterapie, balneoterapie si masaj, absolvent al Academiei de Educatie Fizica si Sport – Bucuresti, profil Cultura fizica medicala  cu activitate in domeniu la Spitalul de recuperare neuromotorie – Sibiu, sectia copii si cursuri de specializare la spitalul Kinderzentrum din Munchen, care a pus bazele Scolii de masaj la Sibiu si in multe orase din Romania.
  • Acestea fiind atuurile noastre va asteptam sa beneficiati de serviciile oferite de noi, avand garantia calitatii si responsabilitatii actelor emise. Se poate inscrie la cursurile noastre orice persoana cu varsta minima de 17-18 ani si cu un minim de studii de 8 clase: elevi, studenti, profesori, psihologi, medici, asistenti medicali si maternali, pensionari si oricare alte persoane din diferite medii profesionale precum si somerii aceste calificarii generand o sursa de venit.

NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru SC Ofelia Trading și dorim să fim deschiși și transparenți în privința prelucrării datelor cu caracter personal. Prin urmare, avem o politică în care este definit modul de prelucrare și de protejare a datele dumneavoastră cu caracter personal.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

Centrul de formare profesionala SC Ofelia Trading este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 

Sediul : Sibiu, jud.Sibiu, Romania, inregistrata la registrul comertului j32/471/1996, CUI, 8771590 reprezentata legal de prof. Petre Gradinaru

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în  baza de date a SC Ofelia Trading din Sibiu.

Cine are acces la datele dumneavoastră?

Conducerea SC Ofelia Trading va imputernici o persoana din cadrul societatii noastre care va prelucra datele cu caracter personal în numele firmei.Datele dvs. vor fi transmise oficial catre Comisia de autorizare pentru formare profesionala Sibiu, subordonata Ministerului Muncii din Romania.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?

Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?

Dreptul la acces: 
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta SC Ofelia Trading prin email : contact@scoalaofelia.ro care vă va furniza datele cu caracter personal.

Dreptul la rectificare: 
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal  cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la serviciul secretariat
*  aveți o datorie neplătită la SC Ofelia Trading indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii cinci ani;

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: 
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în cadrul SC Ofelia Trading. SC Ofelia Trading nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca SC Ofelia Trading să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în SC Ofelia Trading  va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, SC Ofelia Trading trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă  SC Ofelia Trading nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa contact@scoalaofelia.ro

Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa de e-mail : contact@scoalaofelia.ro

Inscrie-te la Curs !